• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای نویسندگان
    • فرم تعارض منافع
    • فرم تعهد نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = ماندگاری
تعداد مقالات: 2
تاثیر عصاره مریم گلی (Salvia officinalis) همراه با بسته بندی وکیوم بر خواص فیزیکوشیمیایی فیله‌ی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 12، شماره 1، آذر 1398، صفحه 57-68

فاطمه کولایی موخر؛ مهران مسلمی؛ روزبه عابدی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 392.48 K

بررسی اثر نایسین و عصاره گیاه رزماری بر شاخص های حسی و فساد میکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorynchus mykis) در شرایط نگهداری سرد

دوره 11، شماره 4، شهریور 1398، صفحه 75-86

مهران مسلمی؛ رقیه صالحانی؛ شهریار مهدی ابادی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 426.68 K

فصلنامه زیست شناسی جانوری
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 14 (1400-1401)
دوره 13 (1399-1400)
دوره 12 (1398-1399)
دوره 11 (1397-1398)
دوره 10 (1396-1397)
دوره 9 (1396-1395)
دوره 8 (1395-1394)
دوره 7 (1394-1393)
دوره 6 (1393-1392)
دوره 5 (1392-1391)
دوره 4 (1391-1390)
دوره 3 (1390-1389)
دوره 2 (1389-1388)
دوره 1 (1388-1387)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • شرایط پذیرش مقالات 1396-03-11

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب