استواری، م.، 1385. تکثیر، پرورش و نگهداری ماهیان آکواریومی زنده زا، انتشارات نقش مهر، تهران، 79 صفحه.
بیکوردی، ی، صادقی، م.ا.، پورغلامی مقدم، ا.، سندسی، ا.، 1395. رشد و بازماندگی بچه ماهیان سفید تغذیه شده با کرم خاکی و مقایسه آن با جیره غذایی کنسانتره. فصلنامه علوم و تکثیر و آبزی پروری، سال سوم، شماره 9، صفحات 26-11.
پورعلی فشتمی، ح.ر.، پورکاظمی، م.، بهمنی، م.،یگانه، ه.،نظامی، ا.، 1390. بررسی مقایسهای وضعیت رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی تحت تاثیر غذای کنسانتره و غذای زنده. اقیانوسشناسی، سال دوم، شماره 6، صفحات 42-31.
تانیا، م.، پژند، ذ.ا.، قریب خانی، م.، 1389. تاثیر استفاده از پودر دافنی و نرئیس در جیره غذایی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی. مجله بیولوژی دریا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، سال دوم، شماره 7 ، صفحات 36- 27.
حبیبنژاد عربی، ح.، 1386. بررسی کارایی تغذیه ای غذاهای مصنوعی کونپز و بیومار به جای غذای زنده در تغذیه آغازین لارو تاس ماهی ایران. پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد لاهیجان، صفحه 105.
حسیننیا، ا.، آذری تاکامی، ق.، یوسفی جوردهی، ا.، بهمنی، م.، 1392. فرمولاسیون نوین جیرههای مختلف غذایی جهت تغذیه، تکثیر و پرورش کرم سفید. مجله علوم و فنون دریایی، سال دوازدهم، شماره 4، صفحات 12-1.
روزبهانی، ش.، نظری، ع.،ر.، 1394. تاثیر عصاره اتانولی رازیانه بر رشد و باروری ماهی گوپیPoecilia reticulate، نشریه توسعه آبزی پروری، سال نهم، شماره 3 ، صفحات 37- 29.
8.عابدیان، ع.، آذری تاکامی، ق.، نیکخواه، ع.، بن سعد،چ.، غفله مرمضی، ج.،. 1381. اثرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر توان تولیدی میگوی سفید هندی، مجله علمی شیلات ایران، سال سوم، شماره 11، صفحات 62-39.
9.کیوان، ا.، 1373. گزارش فنی کاربردی دومین سمپوزیوم بینالمللی ماهیان خاویاری در مسکو. صفحه 92.
10. Albarran G.N., 1996. Formulation de alimentos concentr, dos para animales a partir de harina de lombriz. (Tesis de licenciatura, Ingenieria). Laboratorio de Ciencia de los Alimentos. Merida-Venezuela.Universidad de Los Andes, pp. 189.
11. Belay A., 2002. The Potential Application of Spirulina (Arthrospira) as a nutritional and therapeutic supplement in health management, Journal of American Nut Association, 5: 27-48.
12. Blanchard G., Makombu J.G., Kestemonte P., 2008. Influence of different dietary 18:3n-18:2/3n-6 on growth performance, fatty acid composition and hepatic ultrastructure in Eurasian perch, Perca fluviatilis L. Aquaculture, 284: 144-150.
13. Dedeke G.A., 2013. Partial replacement of fish meal by earthworm meal (Libyodrilus violaceus) in diets for african catfish (Clarias gariepinus). International Journal of Research in Fisheries and Aquaculture, 5(9): 229-233.
14. De Silva S.S., Anderson T.A., 1995. ln: Fish Nutrition in Aquaculture. Chapman and Hall Press, London, 319p.
15. Fadaee R., 2012. A review on earthworm Esienia fetida and its applications. Annals of Biological Research, 3(5): 2500-2506.
16. García-Alonso J., Müller C.T., Hardege J.D., 2008. Influence of food regimes and seasonality on fatty acid composition in the ragworm. Aquatic Biology, 4:7-13.
17. Gideon Kh., Lim T.M., Violet phang P.E., 2006. Genes and genealogy of Guppy Fish (Poecilia reticulata). Buletin Persatuan Genetik Malaysia, 12(1): 5-15.
18. Gisbert E., Williot P., 1997. Larval behavior and effect of timing of initial on growth andsurvival of Siberian sturgeon larvae under small scale hatchery production, Aquaculture, 156: 63-76.
19. Jobling M., Gomes E., Dias J., 2001. Food types, manufacture and ingredients. In: Food intake in fish. (eds. D. Houlihan; T. Boujard and M. Jobling). Blackwell Science, Oxford, pp: 25-48.
20. Kowalska A., Zakes Z., Demska- Zakes K., 2006. The impact of feeding on the result of rearing larval pikeperch, Sander lucioperca (L.), with regard to the development of the digestive tract Electronic. Journal of Polish Agricultural Universities Fisheries, 9(2): 9-31.
21. Leenhouwers J.I., Ter Veld M., Verreth J.A.J., Schrama J.W., 2007. Digesta characteristiscs and performance of African catfish (Clarias gariepinus) fed cereal grains that differ in viscosity. Aquaculture, 264: 330-341.
22. Ljunggren L., 2002. Growth response of pick-perch larvae in relation to body size and zooplankton abundance. Journal of Fish Biology, 60: 405-414.
23. Mohler J., Fynn-Aikins K., Barrows R., 1996. Feeding trials with juvenile sturgeon propagated from wild broodstock. The progressive Fish-Culturist, 58: 173-177.
24. Velez Z., Hubbard P.C., Hardege J. D., Barata E.N., Canario A.V.M., 2007. The contribution of amino acids to the odour of a prey species in the Senegalese sole (Solgea senegalensis). Aquaculture, 256: 336-342.
25. Vielma-Rondon R., Ovalles-Duran J.F., Leon-Leal A., Medina A., 2003. Nutritional value of earthworm flour (Eisenia foetida) as a source of amino acids and its quantitative estimation through reversed phase Chromatography (HPLC) and pre-column derivation with o-phthalaldehyde (OPA). Ars Pharmaceutica, 44(1): 43-58.
26. Vonshak A., 1997. Spirulina platensis (Arthospira): Physiology, Cell Biology and Biotechnology, Taylor and Francis, London, p: 540.
27. Wing-Keong N.G., 2000. A potential feed source for cultured aquatic animals. School of Biological Sciences, Universiti Sains Malaysia Penang, Malaysia, pp: 82-83